مشاوره

[vc_row][vc_column][vc_column_text]ما در مشاوره به عزیزانی که تصمیم به راه اندازی رستوران یا کافه و فست فود را دارند کمک می کنیم تا آگاه باشند که با چه چالش هایی می بایست مواجه شوند و چه موانعی را باید برطرف کنند.

همچنین پس از راه اندازی چگونه تبلیغات کنند و چگونه افزایش فروش و تثبت فروش داشته باشند.

این ها و خیلی موارد دیگری در راه اندازی کسب و کار رستورانی اهمیت دارد و ما به عزیزان کمک می کنیم تا در بهترین حالت تصمیم گیری قرار بگیرند.

در این رابطه تمام تلاش مابر این است که به متقاضی کمک کنیم تا بتواند دید روشن تری نسبت به مسائل و مشکلات پیش رو پیدا نموده و با شناخت و استفاده از قابلیت ها و توانمندیهای خود و پرسنل و نیز عوامل محیطی به حل مسائل بپردازد.

هدف ما کمک به رشد و پیشرفت سیستم مورد نظر به گونه ای است که بعد از آن خود شخص بتواند بدون کمک ما با دید باز مشکلاتش را تحلیل و به رفع آن اقدام نماید.

خدمات مشاوره در زمینه رستوران داری و هتل داری در مجموعه راه اندازی رستوران صفر تا صد به شرح زیر می باشد:

۱- مشاوره برای انتخاب مکان مناسب جهت صنف مورد نظر.

۲- مشاوره برای چگونگی ساخت و طراحی فضاهای داخلی و خارجی ( تاسیسات برقی و مکانیکی، چیدمان اصولی و استاندارد آشپزخانه و … ) اعم از تابلو، سالن پذیرایی، آشپزخانه، انبار، سردخانه، آماده سازی، رختکن و …

۳- مشاوره برای طراحی منوی غذایی لوکس با توجه به مکان و بازخورد منطقه از لحاظ اقتصادی.

۴- ارائه دادن کلیه رسپی های منوی غذایی

۵- آموزش کار کردن با تجهیزات.

۶- آموزش نگهداری مواد غذایی.

۷- آموزش بهداشت فردی، ابزار، محیط، عمومی و مواد غذایی.

۸- آموزش نیروهای سالن و کانتر از لحاظ سرویس دهی، پذیرایی و برخورد با مشتری.

۹- آموزش انباردار، مسئول خرید، صندوقدار و … .

۱۰- مشاوره برای خرید تجهیزات آشپزخانه، سالن، کانتر و … از صفر تا صد.

۱۱- مشاوره برای خرید مواد غذایی و معرفی تمامی بنکداران این صنف.

۱۲- مشاوره برای اخذ جواز کسب رستوران.

۱۳- مشاوره برای چگونگی انجام تبلیغات بهینه و اقتصادی.

۱۴- مشاوره و آموزش به کارفرما در صورت نیاز جهت مدیریت رستوران اعم از چگونگی برخورد با پرسنل، چگونگی برخورد با مشتریان، چگونگی خرید و تهیه و نگهداری مواد غذایی از لحاظ کیفیت و کمیت.

۱۵- مشاوره برای انتخاب نرم افزار مناسب جهت صندوقداری، انبارداری و حسابداری مخصوص رستوران.

۱۶- مشاوره برای برآورد هزینه راه اندازی یک رستوران.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][us_single_image image=”6365″ align=”center” animate=”aft”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_single_image image=”6520″ align=”center” animate=”afc”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_single_image image=”6366″ align=”center” animate=”afb”][/vc_column][/vc_row]

مشاوره رایگان
Call Now Buttonدریافت مشاوره