طراحی و باز کردن رستوران تا حد زیادی به نگاه مشتری بستگی دارد. رستوران داری شغلی است که شاید در نگاه بسیاری از افراد جذاب به نظر برسد اما باید بدانید که این کار نیز مانند بسیاری از حرفه های دیگر نیاز به تخصص و مدیریت کافی دارد. علاقه تنها یکی از شرط هایی است که برای راه اندازی رستوران نیاز دارید پس از آن اطلاع و آگاهی کامل از آنچه که در این راه نیاز دارید همراه با مشاوره و سازماندهی در تمامی مراحل می تواند شما را گام به گام به موفقیت در طراحی و باز کردن رستوران نزدیک نماید.
اگر از آن دسته افرادی هستید که تصور می کنید راه اندازی رستوران کار بسیار ساده ای است باید بدانید که حتی بازکردن یک رستوران کوچک نیز چالش ها و مشکلات خاص خود را دارد و این موضوعی زمان بر و البته پر هزینه است. اگر در فکر باز کردن یک رستوران برای خود هستید می توانید از خدمات شرکت های ارائه دهنده مشاوره طراحی و باز کردن رستوران کمک بگیرید. این شرکت ها به شما کمک می کنند تا بدانید که برای طراحی و باز کردن رستوران خود به چه چیزهایی نیاز دارید.
مسلماً شما هزینه و وقت زیادی برای طراحی و باز کردن رستوران صرف می کنید.
و دوست دارید بهترین بازدهی را از آن بگیرید.
اما طراحی و باز کردن رستوران نیز مراحل خاص خود را دارد که در اینجا به مهمترین آنها اشاره می کنیم:
پیش از انجام هر کاری باید بدانید که در رستوران تان چه نوع غذاهایی قرار است سرو شود؟
و نوع رستوران شما چیست؟
شاید شما دوست داشته باشید یک رستوران ایتالیایی راه اندازی کنید و یا در رستوران خود انواع غذاهای بین المللی را سرو نمایید همچنین ممکن است تصمیم به راه اندازی فست فود با انواع پیتزاهای خوشمزه داشته باشید.
نوع رستوران شما بسته به سلیقه شما دارد اما در انتخاب نوع رستوران خود نیز می توانید با مشاوران آگاه صحبت نمایید.
نکته مهم دیگر در طراحی و باز کردن رستوران موقعیت مکانی آن است.
موفقیت یا شکست در باز کردن رستوران به موقعیت آن بستگی دارد
برای مثال می توانید مکان رستوران خود را از نظر شلوغی و رفت و آمد مردم بررسی نمایید. همچنین میزان دسترسی آن به پارکینگ, تعداد رستوران های آن منطقه , نوع غذاهایی که در رستوران های آن منطقه سرو می شود, میزان در دید بودن محل راه اندازی رستوران شما و مسائل دیگر که باید به آنها توجه داشته باشید تا بتوانید خود را هر چه بیشتر به موفقیت نزدیک نمایید.
یکی از بخش های هیجان انگیز کار طراحی و باز کردن رستوران انتخاب نام مناسب برای رستوران است.
نام می تواند در میزان موفقیت و شکست رستوران موثر باشد.
نام رستوران هویت رستوران است و باید متناسب با خدماتی که ارائه می کند و طراحی دکوراسیون رستوران انتخاب شود.
قسمت مهم و اصلی هر کاری میزان هزینه و بودجه ای است که برای آن در نظر گرفته ایم.
رستوران داری و طراحی و باز کردن رستوران به هزینه زیادی نیاز دارد و باید پیش از شروع هر کاری میزان بودجه اختصاص داده شده برای این کار را مشخص نمایید. بودجه شما برای طراحی و باز کردن رستوران می تواند از راه های مختلفی تامین شود
که می تواند شامل:
باشد.
علاوه بر مواردی که در بالا ذکر شد شما برای طراحی و راه اندازی رستوران خود به چیزهای بیشتری نیاز دارید. زمانی که تصمیم قطعی خود را برای راه اندازی رستوران گرفتید اکنون نوبت آن است که نسبت به دریافت مجوزهای لازم اقدام نمایید. این کار ممکن است زمان زیادی از شما وقت بگیرد بنابراین اگر در تصمیم خود جدی هستید و از بودجه لازم برخوردار می باشد تعلل نکنید و هر چه سریعتر برای اخذ این مجوزها و انجام مراحل اداری آن اقدام نمایید.
طراحی دکوراسیون رستوران یکی از مراحل بسیار مهم در طراحی و باز کردن رستوران است.
دیزاین رستوران یک امر سلیقه ای است اما می تواند با توجه به شرایط و موقعیت مکانی و جغرافیایی رستوران نیز انتخاب شود. همچنین دیزاین یک رستوران به نوع رستوران وابسته است برای مثال اگر رستوران شما غذاهای سنتی سرو می کند می توانید از یک طراحی سنتی برای آن استفاده نمایید. پس از این مرحله شما نیاز به تعدادی کارمند و پرسنل آشپزخانه برای انجام کارهای اداری و پخت غذاها , سالادها و … دارید.
انتخاب سرآشپز یکی از کارهای بسیار حساسی است که در این مرحله باید انجام دهید.
برای هر پست وقت بگذارید و بهترین افراد برای آن انتخاب نمایید.
تالیف منوی رستوران یکی از بخش های مهم و حساس در طراحی و باز کردن رستوران است.
منو باید متناسب با نوع رستوران و طراحی دکوراسیون داخلی آن باشد.
غذاهایی که توانایی سرو آن را در رستوران خود دارید در منوی شما گنجانده می شوند. زیبایی و کاربری آسان در طراحی منوی رستوران از موارد مهمی است که باید به آن توجه نمایید. در منوی شما انواع غذاها در دسته بندی های مناسب آورده می شوند. منوی رستوران شما باید خاص, مشتری پسند و دارای کاربری آسان باشد تا رضایت مشتری را جلب نماید. برای این کار می توانید با شرکت های خدمات طراحی و باز کردن رستوران برای چاپ و طراحی منو مشورت نمایید.
یکی از مسائل مهم در هر کسب و کار تبلیغات مناسب برای عرضه محصولات و خدمات به مشتریان است.
پس از طراحی و باز کردن رستوران شما نیاز دارید تا از راه یا راه هایی رستوران خود را به مردم بشناسانید. رستوران شما در یک منطقه خاص از شهرتان واقع شده است و برای مردمی که در سمت دیگر شما زندگی می کنند شاید ناآشنا باشد. همچنین افراد دیگری که به شهر شما مسافرت می کنند نیز از رستوران شما اطلاعی ندارند اما زمانی از تبلیغات رستوران مناسب استفاده می کنید به سادگی می توانید نام و برند رستوران خود را به مردم بشناسانید.
برندسازی رستوران می تواند از روش های مختلفی انجام شود.
انواع روش های تبلیغاتی
از روشهایی است که به برندسازی رستوران شما کمک می نماید.
تجهیزات رستوران مهمترین نیازها در طراحی و باز کردن رستوران است.
اگر سرمایه کافی دارید می توانید از تجهیزات نو و مدرن روز استفاده نمایید
و رستوران خود را برای پخت غذاهای دلخواه تان آماده کنید.
اما اگر هزینه خرید تجهیزات نو برای شما زیاد است می توانید از تجهیزات دست دوم استفاده نمایید اما پیشنهاد ما به شما استفاده از تجهیزات رستورانی نو و جدید در طراحی و باز کردن رستوران است. البته این مسئله به میزان زیادی به نوع رستوران , بزرگی و کوچکی آن و شرایط دیگر بستگی دارد.
برای دریافت مشاوره طراحی و باز کردن رستوران می توانید با ما در تیم تخصصی علیرضا کمالو مشورت نمایید.
ما کلیه مراحل طراحی و باز کردن رستوران اعم از: