افتتاح رستوران ایتالیایی یکی از کسب و کارهای مورد علاقه بسیاری از افراد به ویژه جوان تر هاست. غذاهای ایتالیایی از لذیذترین و پرطرفدارترین غذاها در جهان محسوب می شوند و رفتن به یک رستوران ایتالیایی می تواند ما را به دنیای جذاب غذاهای ایتالیایی خوشمزه وارد نماید. اگر یکی از طرفداران غذاهای ایتالیایی هستید و قصد افتتاح رستوران ایتالیایی خودتان را دارید پیش از شروع به هر کاری باید شناخت کافی از این کار داشته باشید و با یک رستوران ایتالیایی , نحوه سرویس دهی به مشتری و خدماتی که ارائه می دهد و غذاهایی که در آن طبخ می شود و روش های پخت آن بیشتر آشنا شوید.
مهمترین ویژگی هایی که در افتتاح و راه اندازی رستوران ایتالیایی باید به آنها دقت داشته باشید منوی رستوران و طراحی دکوراسیون رستوران ایتالیایی می باشد. اینکه دیزاین رستوران ایتالیایی باید چه ویژگی هایی داشته باشد و به چه تجهیزاتی برای راه اندازی رستوران ایتالیایی نیاز است و در کل شاخصه های بارز و اصلی یک رستوران ایتالیایی چیست می تواند در انتخاب راه و موفقیت نهایی ما تاثیر گذار باشد.
در ایتالیا نیز مانند کشور ما رستوران های مختلف با سبک های متفاوت دیده می شود و این کشور تنوع بالایی از رستوران و فست فود در خود دارد. آنچه که از یک رستوران ایتالیایی ممکن است در ذهن ما باشد یک رستوران دنج و تاریک با غذاهای ایتالیایی مثل پاستا , پیتزا و … می باشد که دارای طراحی دکوراسیون کلاسیک نیز باشد. اما باید بدانید که نحوه طبخ غذا از جمله پیتزا و پاستا در ایتالیا کاملا با آنچه ما در رستوران های ایتالیایی می بینیم تفاوت دارد. اگر قصد افتتاح رستوران ایتالیایی را دارید بهتر است با سبک و سیاق رستوران های این کشور بیشتر آشنا شوید.
غذاهای ایتالیایی معمولا غذاهایی پر ادویه اما خوب و سالم هستند.
و از سبزیجات تازه و آرد عالی برای پخت آنها استفاده می شود.
پاستا یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی است که خود آنها آن را از آرد و تخم مرغ درست می کنند که بسیار خوشمزه و نرم است. یکی از انواع پاستاهای ایتالیایی نوعی است که از آرد سمولینا برای پخت آن استفاده می شود و کمی سفت سرو می شود. پیتزاهای این کشور نیز با خمیر ترد و تازه ایتالیایی پخته می شود که زمان پخت کمتری نسبت به پیتزاهای دیگر می گیرد. معماری بناهای ایتالیایی نیز که زبانزد است و معماری یکی از مهمترین رشته های تحصیلی است که در دانشگاه های ایتالیا تدریس می شود. این را می توان در آثار به جای مانده از روزگاران کهن در این کشور دید. کسی که برای راه اندازی رستوران ایتالیایی اقدام می نماید باید به صورت کاملا حرفه ای با فرهنگ ایتالیا و طرز پخت و سرو انواع غذاها , پیش غذاها و نوشیدنی های این کشور آشنا باشد.
برای افتتاح رستوران ایتالیایی نیاز به یک فضای مناسب و طراحی دکوراسیون رستوران به سبک ایتالیایی دارید تا بهتر بتوانید حس حضور در یک رستوران درجه یک ایتالیایی را به مشتری القا نمایید. عموما برای افتتاح رستوران ایتالیایی نیاز به یک فضای مناسب و یک سالن بزرگ دارید زیرا سالن استفاده بیشتری در این نوع رستوران دارد و دلیوری در این نوع رستوران ها محدود است. همچنین آشپزخانه ای که برای پخت غذاهای ایتالیایی نیاز دارید حداقل باید 50 متر باشد. به صورت کلی برای راه اندازی رستوران ایتالیایی شما حداقل به 120 متر زیر بنا نیاز خواهید داشت که 50 متر آن برای آشپزخانه و 70 متر آن برای سالن استفاده می شود. مسئله مهم دیگر در افتتاح رستوران ایتالیایی دکوراسیون آن است. دیزاین رستوران و طراحی دکوراسیون آن معمولا با استفاده از نرم افزار و به صورت سه بعدی انجام می شود.
برای طراحی دکوراسیون رستوران ایتالیایی می توانید از چوب و سنگ استفاده کنید
اما باید بدانید که چوب می تواند محل مناسبی برای رشد و زندگی حشرات موذی باشد.
برای راه اندازی رستوران و افتتاح رستوران ایتالیایی نیاز به تجهیزات خاصی برای پخت و سرو غذا دارید. یک رستوران ایتالیایی برای طبخ غذا به تجهیزاتی نیاز دارد که با تجهیزات رستوران های سنتی تفاوت زیادی دارد.
از مهمترین تجهیزاتی که برای افتتاح رستوران ایتالیایی نیاز دارید می تواند شامل موارد زیر باشد:
مسئله بسیار مهم در افتتاح رستوران ایتالیایی تالیف منوی رستوران است.
منو در رستوران های ایتالیایی اهمیت زیادی دارد برای طراحی منو می توانید از بهترین رستوران های ایتالیایی الهام بگیرید. طراحی منو باید بر حسب توانایی های شما برای سرو غذا باشد. اگر برای طبخ یک غذای خاص تجهیزات مورد نیاز را ندارید و یا سرآشپزی که بتواند به خوبی این غذا را همچون آشپزهای حرفه ای ایتالیایی درست کند بهتر است آن را از لیست منوی خود حذف کنید و یا در ابتدا نیازهای لازم برای طبخ آن از جمله تجهیزات مناسب و سرآشپز حرفه ای را فراهم نمایید. منوی هر رستوران نشان دهنده هویت آن رستوران است و باید متناسب با نوع رستوران و دیزاین رستوران طراحی شود.
کیفیت منو نیز باید به گونه ای باشد که با استفاده های متعدد خراب نشود.
و همچنین کاربری آسانی نیز داشته باشد.
مورد مهم دیگری که در هنگام افتتاح رستوران ایتالیایی باید به آن توجه نمایید مسئله تبلیغات رستوران است.
برندسازی رستوران به شما کمک می کند تا پس از افتتاح رستوران ایتالیایی مشتریان بیشتری شما را بشناسند و برای خوردن غذا به رستوران شما مراجعه نمایند. معرفی و شناساندن خود به عنوان یک برند معتبر در میان انواع رستوران های موجود برندسازی رستوران نامیده می شود و باعث افزایش فروش رستوران شما خواهد شد. در صورتی که به دنبال افتتاح رستوران ایتالیایی خود هستید و برای کلیه امور آن نیاز به راهنمایی و مشاوره دارید می توانید با مجموعه کمالو متخصص در افتتاح رستوران ایتالیایی تماس بگیرید. این تیم تخصصی در تمامی مراحل افتتاح رستوران ایتالیایی و راه اندازی آن تا به ثمر رسیدن آن با شما همراه خواهید بود.