شغل رستوران داری در تهران یکی از مشاغلی است که در سال های اخیر رواج زیادی پیدا کرده است. یکی از سرگرمی ها و تفریحات مردم تهران رستوران گردی است که در گذشته تنها محدود به چند چلوکبابی و رستوران محدود می شد. اما امروزه اگر سری به شهر تهران بزنید رستوران ها و فست فودهای متعدد را در خیابان های مختلف آن پیدا خواهید کرد که وجود تعداد بسیار زیاد آنها نشان دهنده استقبالی است که مردم از آنها می کنند. این افزایش را به ویژه در فست فودها به دلیل دسترسی آسان تر و ارزان تر بودن نسبت به غذاهای ایرانی و نیز پخت سریع تر آنها بیشتر مشاهده می کنیم.
روزگاری در تهران تنها چند رستوران نام آشنا وجود داشت اما امروزه انواع و اقسام رستوران ها و فست ها را در سطح این شهر می بینیم که مردم می توانند با توجه به بودجه خود از غذای آنها استفاده نمایند. با وجود این سطح از رقابت رستوران داری در تهران می تواند کار بسیار مشکلی باشد.
رستوران های مختلفی در سطح شهر تهران در حال فعالیت هستند و هر کدام غذاهای خاص خود را سرو می کنند و سعی در جلب رضایت مشتریان خود دارند. قیمت غذا در این رستوران ها با هم متفاوت است و این تفاوت قیمت نه تنها به کیفیت غذا بلکه به میزان بیشتری به محل رستوران بستگی دارد. برای مثال قیمت یک چلوکباب در رستورانی در شمال شهر می تواند تا 60 هزار تومان باشد در حالی که در پایین شهر می توان کبابی با قیمت هشت هزار تا 25 هزار تومان نیز یافت.
برخی از رستوران ها نیز به صورت سلف سرویس فعالیت می کنند شاید تصور کنید که این رستوران ها ممکن است به این شیوه ضرر نمایند اما در واقع بسیاری از افراد خیلی کمتر از میزان پولی که پرداخت می کنند غذا می خورند. در یک رستوران سلف سرویس شما می توانید با یک هزینه ثابت از منوی رستوران هر غذایی را که خواستید بردارید. روی این میز می تواند انواع سوپ , غذاهای ایرانی و خارجی , سالاد, دسر و میوه و انواع نوشیدنی سرد و گرم را مشاهده خواهید کرد. نرخ ورودی برای هر رستوران نیز متفاوت است و بستگی به محل رستوران دارد. نوع و روش سرو غذا و هزینه ها در رستورانی که می خواهید افتتاح نمایید بسته به دلخواه شم و نیز شرایط دیگر از جمله محل و مکان رستوران , ظاهر و کیفیت آن دارد.
رستوران داری در تهران و راه اندازی رستوران جدید نیاز به تخصص و مشاوره دارد
تا بتوانید میان گزینه های مختلف بهترین انتخاب را داشته باشید.
یکی از شغل های جذاب راه اندازی رستوران در تهران است.
بازار رستوران داری در تهران و باز کردن رستوران امروزه بسیار گرم است و بسیاری از افراد معروف و مشهور را می بینیم که برای خود کافی شاپ , فست فود یا رستورانی راه اندازی نموده اند و به عنوان شغل دوم از آن کسب درآمد می کنند. همچنین انواع رستوران ها و فست های کوچک و بزرگ را در سطح شهر می بینیم که مشغول فعالیت هستند و انواع غذاهای ایرانی و خارجی را سرو می کنند. اما باید دانست که راه اندازی رستوران آن هم در شهری مثل تهران که بازار رقابت بسیار داغ است می تواند علاوه بر این که پردرآمد باشد ریسک بالایی نیز داشته باشد و چه بسا افراد بسیاری با وجود سرمایه گذاری های هنگفتی نیز که داشته اند در این راه موفق نشده اند.
زیرا راه اندازی رستوران نیز مانند هر کار دیگری نیاز به مشاوره , برنامه ریزی و بودجه بندی مناسب دارد.
رستوران داری در تهران می تواند شامل انواع رستوران های مختلف و فست فود اعم از:
و انواع دیگر باشد که غذاهای سرو شده در آنها با هم تفاوت دارد.
طراحی و دیزاین رستوران های مختلف با هم تفاوت دارد
و منوی مورد استفاده در آنها نیز شامل انواع غذاهایی است که در آنها سرو می شود.
در حالت کلی باید گفت که رستوران داری در تهران نیاز به مجموعه اقداماتی دارد تا بهترین نتیجه و بازدهی از آن به دست آید.
ظاهر و منطقه رستوران در میزان درآمد و هزینه رستوران داری در تهران و قیمت غذاهای آن بسیار موثر است.
بسیاری از رستوران ها با وجود انجام کارهایی مثل بازاریابی و تبلیغات رستوران خود را نه تنها در تهران که در سراسر ایران شناس نموده اند همچنین یکی از عوامل تفاوت قیمت در غذا سرشناس بودن آن رستوران است که می تواند متعلق به یکی از افراد مشهور باشد و همین عامل باعث افزایش قیمت رستوران داری در تهران می باشد. عوامل موثر دیگری نیز مثل کیفیت غذا , طراحی دکوراسیون رستوران و منوی رستوران نیز می تواند در درآمد رستوران داری در تهران موثر باشد. مدیران رستوران ها امروزه برای افزایش فروش رستوران خود از راهکارهای جالبی استفاده می کنند تا بتوانند مشتری را متقاعد کنند تا از غذای رستوران آنها سفارش دهد.
بسیاری از جنبه های تبلیغات رستوران جهت رستوران داری در تهران شامل:
از جمله اقداماتی است که برای افزایش درآمد رستوران داری در تهران می توان انجام داد.
پیش از راه اندازی رستوران می توان با یک مشاور آگاه در این زمینه صحبت نمود.
چیزی که مشخص است علاقه و گرایش مردم به صرف غذا در رستوران و فست است
و چه سالم یا ناسالم , ارزان یا گران به جزئی از زندگی مردم تبدیل شده است.
در صورت نیاز به مشاوره راه اندازی رستوران در تهران و رستوران داری در تهران برای افزایش فروش بیشتر و کسب درآمد بالاتر می توانید با مجموعه کمالو متخصص در زمینه مشاوره برندسازی رستوران و راه اندازی آن ارتباط بگیرید و از مشاوره های تخصصی این مجموعه بهره مند گردید.