مشاور و راه انداز رستوران ایرانی در راه اندازی رستوران در ایران با توجه به شرایط و موقعیت به شما کمک می نماید. در هر نقطه از جهان که بخواهید رستوران خود را راه اندازی کنید با توجه به شرایط آن منطقه به شیوه های متفاوتی نیاز خواهید داشت. شرایط زندگی و قوانین حاکم در کشور ما ایران نیز در جای جای این کشور متفاوت است و راه اندازی رستوران ایرانی بسته به موقعیت و شرایط آن جا دارد و یک مشاور و راه انداز رستوران ایرانی باید با این قوانین و شرایط آشنا باشد تا بتواند به مشتری خود برای افتتاح رستوران کمک نماید. این مسئله با تکیه بر تجربه و دانش و تخصص به دست می آید و شخصی که قصد مشاوره راه اندازی رستوران را دارد در زمینه هتلداری و رستوران داری باید سطوح علمی و عملی را طی کرده باشد.
تحصیلات آکادمیک یکی از الزامات یک مشاور راه اندازی رستوران است.
این شخص باید همچنین حداقل 15 سال سابقه علمی در این زمینه داشته باشد و دوره های تخصصی آشپزی , هتلداری , پذیرایی , رستوران داری و … را گذرانده باشد. از آنجا که این شخص در تمامی بخش های مختلف راه اندازی رستوران باید در کنار شما باشد باید در زمینه های دیگر از جمله طراحی داخلی نیز متخصص باشد. طراحی دکوراسیون رستوران یکی از مشخصات مهم یک مشاور و راه انداز رستوران ایرانی است.
همچنین تسلط کامل به منوی رستوران ایرانی و آشنا بودن به مراحل تهیه:
و … از دیگر خصوصیاتی است که این شخص باید داشته باشد.
مشاور و راه انداز رستوران ایرانی باید مواد غذایی مورد نیاز را به خوبی بشناسد.
و با روشهای نگهداری از این مواد آشنا باشد.
در کنار این نکات , مسائل دیگری نیز وجود دارد که برای راه اندازی رستوران ایرانی و هر رستوران دیگری مورد نیاز است و آن مسائل حقوقی می باشد.
آشنایی با:
از دیگر نیازهای اولیه و ضروری برای یک مشاور و راه انداز رستوران ایرانی است.
رستوران ایرانی رستورانی است که در آن انواع غذاهای سنتی را می توان طبخ نمود.
بسته به موقعیت و شرایط رستوران, غذاهای سنتی در این رستوران نیز می تواند طیف گسترده تری داشته باشد برای مثال یک رستوران ایرانی می تواند انواع غذاهای اصیل ایرانی را سرو نماید که مربوط به شهرهای مختلف کشور می باشد. آشنا بودن به معماری داخلی و طراحی یک رستوران ایرانی از الزاماتی است که مشاور و راه انداز رستوران ایرانی باید داشته باشد. شناخت آداب و رسوم شهرهای مختلف و آشنایی با شیوه های طبخ و سرو غذاها در مناطق مختلف نشان دهنده این است که شما با یک مشاور آگاه و متخصص برای راه اندازی رستوران خود وارد مذاکره شده اید.
دیزاین رستوران یکی از عوامل مهم در جذب مشتری است.
و طراحی دکوراسیون داخلی آن یکی از نمودهای تبلیغات رستوران است.
و می تواند در برندسازی رستوران نیز بسیار موثر باشد.
مشاوره طراحی دکوراسیون رستوران از خدماتی است که مشاور و راه انداز رستوران ایرانی ارائه می نماید.
یکی از نکاتی که برای باز کردن رستوران باید در نظر داشته باشید سیستم تهویه رستوران است. تاسیسات و تهویه رستوران باید مناسب باشد زیرا نداشتن تهویه مناسب می تواند رستوران شما را با مشکلات جدی مواجه نماید و هزینه هایی که برای تعمیرات و ترمیم آن خواهید پرداخت ممکن است بسیار زیاد باشد. حتی ممکن است نتوانید مشکلات سیستم تهویه رستوران خود را به طور کامل برطرف نمایید. مورد مهم دیگر تابلو و سردر رستوران است که باید با سبک دیزاین رستوران مرتبط باشد. آشنایی مشاور و راه انداز رستوران ایرانی در این زمینه می تواند به شما بسیار کمک نماید و موجب رونق و افزایش فروش رستوران شما گردد.
از دیگر نیازهای یک رستوران منوی رستوران است.
طراحی منوی رستوران نیز از دیگر کارهایی است که یک مشاور و راه انداز رستوران برای شما انجام می دهد یک رستوران ایرانی همانطور که گفتیم می تواند انواع غذاهای مختلف را سرو نماید از این رو منوی یک رستوران ایرانی می تواند بسیار گسترده تر از آن چیزی باشد که شما فکر می کنید. طبخ هر غذا نیز بسته به موقعیت و شرایط رستوران شما دارد و این که چه غذایی در منوی رستوران شما باشد و چه غذایی نباشد را مشاور و راه انداز رستوران ایرانی به شما می گوید.
شناخت تجهیزات مورد نیاز رستوران از خصوصیات دیگر مشاور است.
آشنایی با لوازم مورد نیاز در آشپزخانه و شناخت برندهای معتبر در این مورد بسیار الزامی است. زیرا تجهیزات آشپزخانه یکی از اصلی ترین نیازهای هر رستوران است که در انتخاب آنها باید دقت زیادی به خرج داد و این تنها از یک مشاور و راه انداز رستوران ایرانی آگاه و مطمئن برمی آید. در این میان مشاور و راه انداز رستوران ایرانی و ملل باید برای استخدام و گزینش پرسنل و جایگزینی نیروهای مورد نیاز و کارآمد نیز برنامه هایی مناسبی داشته باشد و با استخدام بهترین نیروها به شما برای فروش بیشتر و رونق کسب و کار تان کمک نماید.
تبلیغات رستوران از دیگر نکات مهمی است که یک راه انداز رستوران باید در زمینه آن اطلاعات و آشنایی کامل داشته باشد. تبلیغات یکی از موثرترین روشهای افزایش فروش و برندسازی رستوران است. زمانی که رستوران شما به یک برند معتبر تبدیل شود می توانید انتظار فروش بالا با مشتریان زیاد را داشته باشید و سود مورد انتظار خود را به دست آورید. آشنایی با روشهای مختلف تبلیغات رستوران مثل:
و … از تخصصی است که شما می توانید در یک مشاور و راه انداز رستوران ایرانی آگاه و متخصص ببینید.