به کارگیری اصول طراحی رستوران برای فضاسازی داخل یک رستوران یا فست فود یا کافه یک نکته مهم و مثبت برای به چشم آمدن آن است. رستوران ها و کافه ها فضاهای نجات دهنده ای هستند که در سطح شهر می توانند برای ساعتی افراد را از هیاهوی زندگی روزمره , مشکلات و حتی ناراحتی ها دور کنند و شما به عنوان یک مدیر لایق و توانمند رستوران حتما به این نکته توجه دارید که فضای رستوران شما فضای مناسبی برای مشتریان تان فراهم نمایید. غذا و نحوه پذیرایی در یک رستوران یا کافی شاپ اهمیت زیادی دارد اما برای پاتوق شدن مشتریان این به تنهایی کافی نیست.
اصول طراحی رستوران به تبلیغات رستوران نیز کمک زیادی می کند و آن را بیشتر به چشم مشتری می آورد.
اصول طراحی رستوران تا اندازه زیادی به احساس مشتری بستگی دارد.
رستوران باید به گونه ای طراحی شود که در میان شلوغی و ازدحام به خوبی قابل مشاهده باشد.
برای مثال ماشینی با سرعت از خیابان عبور می کند رستوران شما باید طوری مشخص باشد که برای راننده این ماشین قابل مشاهده باشد. طراحی تابلو و سردر رستوران از اصول مهم دیزاین رستوران است.
که در وهله اول باعث جلب توجه مشتری شده و او را به سمت رستوران شما جلب می نماید.
عامل مهم دیگر نمای خارجی ساختمان رستوران است که در جذب مشتری اهمیت زیادی دارد. نمای خارجی تاثیر بسیار زیادی در جذب مشتری داشته و می تواند به عنوان نمادی از رستوران شما به شمار آید. امروزه طراحان در طراحی دکوراسیون رستوران از شیوه های مدرن مثل:
برای دیزاین رستوران استفاده می کنند
و این باعث می شود تا مشتری دید بهتری نسبت به رستوران داشته باشد
و همچنین محیط مناسبی برای گذراندن ساعات خوش مشتریان فراهم نماید.
تابلوی رستوران منعکس کننده نوع رستوران است
و نوشته های روی آن نیز اهمیت زیادی دارد.
همچنین حروف روی تابلو و خوانا بودن آن نیز بسیار ضروری است. تابلوی رستوران همچنین نشان دهنده طراحی رستوران و تکمیل کننده آن نیز هست. استفاده از رنگ در طراحی تابلوی رستوران هنگام راه اندازی رستوران می تواند فاکتور مهمی برای دیزاین رستوران باشد.
رنگ تابلو را می توان جدای از رنگ ساختمان انتخاب نمود و آن را متمایز تر جلوه داد. اما در انتخاب رنگ زمینه و نوشته ها باید دقت کافی داشته باشید تا به اندازه کافی خوانا باشد. انتخاب نام رستوران و تابلوی رستوران به گونه ای که رستوران شما را از سایر رقبای تان متمایز نماید می تواند به اندازه کافی در جلب توجه مشتری مهم و موثر باشد. با طراحی تابلو مناسب می توانید به افزایش فروش رستوران تان کمک زیادی کنید و آن را به یک برند معتبر تبدیل نمایید. توجه نمایید که تابلو باید با فضای داخلی هماهنگ باشد.
نوبت به قسمت مهم کار راه اندازی رستوران یعنی طراحی دکوراسیون رستوران می رسد. فضای داخل رستوران محلی است که مشتریان برای صرف غذا وارد آن می شوند و طراحی متفاوت و جالب آن می تواند مهمترین تاثیر را روی جلب نظر مشتری داشته باشد. به کارگیری اصول طراحی رستوران در چیدمان فضای داخلی و دکوراسیون آن پس از صرف اولین غذا باعث می شود تا مشتری برای صرف غذا در وعده های بعدی نیز به رستوران شما بیایند. مسلما مکان و فضا نقش بسیار مهمی در تصمیم گیری مشتری دارد. درست است که کیفیت غذا و نحوه پذیرایی از مشتری برای یک رستوران از ضروریات است اما طراحی دکوراسیون رستوران نیز نقش تعیین کننده ای برای جذب مشتری دارد. اگر بازگشت مجدد مشتری برای شما اهمیت دارد
و قصد وفادارسازی مشتری برای:
خود را دارید پیش از راه اندازی رستوران یا کافه خود نسبت به دیزاین رستوران و روشهای موثر تبلیغات رستوران خوب فکر کنید. دیزاین داخلی و خارجی همچنین به برندسازی رستوران شما نیز کمک می کند و باعث می شود نام رستوران شما در سطح شهر و حتی کشور دارای اعتبار و شهرت باشد به این ترتیب است که مشتریان برای صرف غذا رستوران شما را انتخاب می کنند.
یکی از نکات مهم در اصول طراحی رستوران نورپردازی رستوران است که اثر بسیار زیادی روی جلب نظر مشتری و زیبایی رستوران شما دارد. نورپردازی اگر به شیوه درست آن انجام شود زیبایی های رستوران را بیشتر نمایان می سازد به این ترتیب شما می توانید فضای مورد نظر خود را با روشهای نورپردازی ایجاد نمایید. اگر فضای شاد و پر انرژی می خواهید می توانید از نورپردازی با رنگ های شاد و زنده استفاده کنید و نورپردازی ملایم برای ایجاد فضاهای دل انگیز و دنج بسیار موثر است.
از دیگر نکات مهم اصول طراحی رستوران استفاده از گل و گیاه برای طراحی دکوراسیون رستوران است.
گل های طبیعی و مصنوعی می توانند جلوه بسیار خوبی به فضای داخلی شما ببخشند
و روح تازه ای در فضا ایجاد نمایند.
هر جا گل و گیاه باشد طبیعت هست و طبیعت با خود نشاط و سرزندگی می آورد و این روی روحیه افرادی که برای صرف غذا رستوران شما را انتخاب می کنند نیز اثرگذار است. اگر منظره اطراف رستوران شما چندان جالب نیست شما می توانید با آرایش درختان و گیاهان و بوته های اطراف آن را به نحوی در نظر مشتری خوشایند نمایید و یا مناظر بد اطراف را از دید مشتری پنهان دارید. آب نیز مانند گل ها و گیاهان با خود طراوت و زندگی می آرود. آبنما در اصول طراحی رستوران نقش بسیار مهمی دارد و یکی از گزینه های مهم برای طراحی دکوراسیون رستوران استفاده از آب به شیوه های مختلف می باشد.
این به ویژه برای راه اندازی رستوران سنتی بسیار کاربرد دارد.
استفاده از گل و آب با توجه به نوع رستوران یک دیزاین حرفه ای از رستوران شما می سازد. در صورت نیاز به مشاوره دیزاین رستوران کافیست با مجموعه کمالو متخصص در اصول طراحی رستوران تماس بگیرید.