جعبه سیب زمینی

جعبه سیب زمینی یکی از ظروف مورد نیاز دیگری است که در رستوران ها و فست فودها به کار می آید. در مجموعه رستورال طراحی و تولید انواع جعبه سیب زمینی انجام می شود. تولید جعبه سیب زمینی توسط این مجموعه در اندازه های مختلف و در اشکال متفاوت با توجه به درخواست مشتری انجام می شود این جعبه ها در اندازه های:
بزرگ
متوسط
کوچک
طراحی و تولید می شوند.

طراحی جعبه سیب زمینی

از آنجا که جعبه های بسته بندی غذا به صورت مستقیم با غذای مصرفی تماس دارند.
از این رو بسیار مهم است که در تولید آنها از ورق های بهداشتی استفاده شود تا خدای نکرده سلامت مصرف کنندگان به خطر نیفتد. سیب زمینی جز جدایی ناپذیر و جذاب غذاهای مختلف رستورانی اعم از فست فود است و بیشتر مشتریان در کنار غذای اصلی در اکثر موارد سیب زمینی نیز سفارش می دهند از این رو داشتن یک ظرف یکبار مصرف مناسب که دارای مقاومت کافی نیز باشد برای سرو سیب زمینی بسیار مهم است. در مجموعه علیرضا کمالو از مقوای بهداشتی برای تولید جعبه های سیب زمینی سرخ شده استفاده می شود که مانع از پس دادن روغن به دست می شود و جذب روغن شکل و ظاهر خود را حفظ می کند و می تواند مقاومت کافی برای حمل و نگهداری سیب زمینی را دارد.

جعبه های سیب زمینی به صورت:
جعبه بیرون بر برای حمل سیب زمینی به خارج از رستوران
جعبه سالن برای پذیرایی داخل سالن رستوران و فست فود
طراحی و تولید می شود. مقاومت در برابر حرارت از دیگر ویژگی هایی است که جعبه سیب زمینی سرخ شده باید داشته باشد. برای طراحی جعبه سیب زمینی و انواع جعبه غذا اعم از جعبه سوخاری , جعبه قارچ , جعبه پیتزا , جعبه ساندویچ و جعبه برگر و … کافیست با مجموعه رستورال تماس بگیرید.
تخصص ما در زمینه چاپ انواع جعبه غذا با طراحی ویژه و منحصر به فرد و زیبا می باشد.

مشاوره رایگان
دریافت مشاوره